7 i topp de dummaste jag har sett på TV den här hösten

När jag precis hade flyttat hemifrån tittade jag mycket på tv. Det var mest för sällskapets skull för det var lite problematiskt att leva själv när man var van vid att ha folk runtomkring sig jämt. Men nu blir det hursomhelst inte särskilt mycket tv-tittande och när jag väl slagit på tv:n förstår jag varför det ibland kallas för "dumburken". Jag har skrattat ihjäl mig åt alla möjliga människor och fenomen den här hösten. Jag har en teori om att när man plöjer tung kurslitteratur (vilket är något jag borde göra nu i skrivandes stund) så är man ganska lättroad efter ett tag. Hursomhelst, här kommer listan över det dummaste och många gånger det roligaste jag har sett på TV den här hösten. Jag börjar nedifrån för att öka spänningen...

7. Lyxfällan. Detta program får mig att alltid tänka att människor kommer aldrig sluta att förvåna. Priset för det här programmet tror jag tas av killen som M-ass berättade om. Han ville inte att hans vänner skulle få reda på att han tog sms-lån. Nämen då går vi med i ett tv-program. Toppen!

6. Stockholm-Arlanda. VIP-koordinaten är inte smart. Men jag har inte sett mycket på det här programmet, jag har tittat en gång för att Norwegian är med. Men det dumma med det här programmet är program idén. Det är ju så fruktansvärt tråkigt. Ingenting händer. Programmet är dumt och dåligt.

5. Days of our lives. En klassiker. Det finns nog inget program som är så omodernt. Och det finns nog inget 5rogram där det inte finns en enda människa som inte resonerar förnuftigt, intelligent och moget. Men det roar, gud vad det roar!

4. Färjan. Alla dessa idioter på en och samma plats. Det blir en skrattfest utan dess like. Det enda som höjer nivån är ju Håkan...Han är ju en tänkare, han är ju fan det.

3. Grannfejden. Människor har för lite liv. Det farscinerar mig något så oerhört. Alla dessa människor som lägger ner massor med tid på...skit.

2. Hollywoodfruarna och i första hand Maria Montisami eller vad människan nu heter. Jag tror ingen kvinna blivit citerad så mycket i min familj som hon. Jesus, vad hon roar! "Toppen" "Jag har såån tur ibland" "Jag skulle vilja vara gäst hemma hos mig" "Jag ska aldrig mer snacka skit om någon........som lämnar mitt hus". Oerhört roande.

1. Ullared. Detta nya program som jag råkade se för att tv:n var på. Alla dessa puckon, denna svenskhet. Det är äckligt och det är roande. Poor people buy stuff, så enkelt är det. Denna hysteri och denna... obildade miljö. "Jävla fruntimmers resa...det är ju kärringen som vill hit". Att filma när människor lägger 12 000 på skräp är inget jag tänker titta på men detta var verkligen det dummaste jag har sett på länge!

Så, där har ni min lista. Vad säger ni?

Dagens person: Mamma. Jag har nog världens klokaste och starkaste kvinna som mamma.
Dagens citat: "Toppen!"
Dagens fråga: Vad tycker ni om listan?

Listan.

Jag hittade en rolig sida som innehöll massor med listor. Sidan hade uppkommit pågrund av svenskar tydligen är det folket som är mest besatta i listor. Sedan går det ju att diskutera sådan statistik, men lite småkul är det ändå. Hursomhelst så kom jag då på att jag ska börja göra listor på denna blogg. Lista olika saker och kommentera det. Idag snodde jag en lista bara för att den var väldigt rolig, men detta kommer inte hända i framtiden.

Riktiga vänner:

- Låter en inte knarka
- Hämnas din död
- Håller upp ditt hår när du spyr
- Skyddar din drink från rohypnol
- Lånar pengar och betalar aldrig tillbaks
- Snackar inte skit om dig i sin blogg
- Hjälper dig att förtränga
- Hjälper dig med skolarbetet trots att du är dum i huvudet
- Ger dig hänsynslöst ärliga svar

Jag säger bara en sak- word. Och på något vis fick den här listan mig att tänka på mitt förhållande med min älskade Calle :)

Dåså, då kör vi. Då blir det dags för listbloggen och öka statistiken en del.


RSS 2.0