En viktig update om det oväsentliga

Slösurfar. Och slösurfar lite mer. Skriver på arbetet. Tar en cigg. Slösurfar igen. Tittar på kurslitteraturen. Tittar bort. Strudsmetoden. Äh, allt löser sig. Gruppdynamik och ledarskap kan omöjligt bli jättesvårt. Jag tar det med en klackspark. Skriver lite på arbetet. Tittar bort. Skriver lite. Slösurfar. Slösurfar igen. Känner mig understimulerad.

Och Då kom jag på det. Jag kan ju utöka internet med lite mer onödig information när man ändå är igång med allt understimulerande och tråkiga slösurfande. Jag tänkte att jag kan kommentera vad som finns där ute. Bli någon form av internetkommentator för några minuter.

1. Någon hade skrivit något om att den hade det alldagliga som ideal.
Kommentar: Pucko. PUCKO. Om något inte är idealet för många människor blir det ju aldrig alldagligt. Och jag är glad över att det inte är min kompis. Undra vad mer exakt den här människan räknar in i sina ideal? Är den perfekta dagen då man får vakna, pussa mannen, väcka ungarna, äta frukost (ingen spiller något), skjutsa barnen till skolan, hälsa på barnensklasskompismammor, diskutera lite hur man ska fixa med kiosken till fotbollsmatchen i helgen, åka till jobbet 8-17, komma hem, äta middag, förhöra barnen på läxorna, natta barnen, titta på nyheterna, läsa i sin bok och sova. Är detta vad man drömmer om när alldagligt är en ideal? Eller...fan, jag förstår inte det här. Men jag tycker inte om det.

2. En bloggare hade funderingar kring om en transperson som gör om sig till motsatta könet men behåller sitt könsorgan har både manliga och kvinnliga nojjor. Alltså, bekymrar sig den här personen både för att den har för små bröst och för liten kuk?
Kommentar: Ja, för alla människor har verkligen komplex för bröst och kukar. Stackars dessa människor som måste ha komplex för både och. Vi alla vet ju att det enda som styr oss i vår interaktion och som fyller våra tankar är våra nojjer kring våra bröst och kukar.
Kommentar 2: Kan detta vara intressant?

3. Kanal 5 visar Färjan 3, avsnitt 1 i sin webb-tv.
Kommentar: Kan det bli bättre? Fast det kändes inte som att Håkan var riktigt på hugget. Förutom att jag onekligen nästan dog när Håkan, vars relation med kameramannen verkar bli allt djupare, öppnar sig och erkänner "Jag är en grubblare. Jag är fan det". Jag kan tänka mig att det är mycket som snurrar runt i Håkans huvud... Inga konstigheter.

4. Aftonbladet upplyser om att idol börjar ikväll!!!!! samtidigt som två norrmän har blivit dömda till döden fem ggr om i Kongo.
Kommentar: Jag avskyr Aftonbladet.

5. Finns en video på youtube från "Vem vill bli miljonär?" i Kroatien och med svenska undertexter. Undertexterna är ett skämt och inte direkt översatta.
Kommentar: "Sånt gör man inte i tv. Möjligtvis på Barnkanalen". Edmanhumor. Och, är inte titeln extremt dålig för det programmet?

6. Liu.se upplyser om att det finns ett ökat intresse för psykologbehandling på internet.
Kommentar: Såå typiskt Liu.

Hm, jag har nog pluggat mer än vad jag tror för nu har jag inget mer att kommentera. Vad tror ni? Har jag en framtid inom det här? Eller är jag efter som vanligt, är detta redan gjort? Att jag aldrig kommer på hur bra mina idéer är förrän någon annan redan kommit på dem...

Dagens person: Mamma.
Dagens citat: "Jag måste sluta prata högt med katten...och det är ännu värre när jag säger en sådan här sak högt"
Dagens fråga: Är det bara jag som kan bli fullkomligt beroende av korsord? Jag kan rekommendera det, grymt lärorikt och stimulerande samtidigt som det är avkopplande. Även om det är pensionärsvarning på megahögnivå. Men då får det bli så, jag är en förtidspensioneradkorsordspensionär!
Fråga 2: Jag har skaffat hatt, tror ni att jag kan vara en hatt människa?

RSS 2.0