Det här med att ha sjuk humor.

Igår så kände jag mig riktigt, riktigt sliten när jag åkte hem från jobbet. Det går nästan inte att jobba mer än tre dagar i rad på det där stället. Men det har jag nu gjort och jag var dödstrött. Jag kliver på tåget, sätter mig skittrött och bara stirrar rakt fram ut i tomma intet. Skulle inte förvåna mig om jag höll blicken riktad mot någon stackars person som trodde att jag råglodde på honom/ henne. Men det är en historia för sig. Efter ett tag iaf så märker jag att det sitter ett grabbgäng brevid mig. Dom var mellan 17-18 år och fnissar något så oerhört. Dom var verkligen fnittrande skolpojkar definerade. Och så såg dom typ likadana ut allihopa. Iaf så visar det sig att det dom sitter och fnittrar så att dom gråter åt är massa sjuka porrfilmer på mobilen, det var typen "en kille bajsar en tjej i munnen" och till dom här filmklippen spelades glada trudelutter. Detta var...för att citera: Fan i mig det roligaste jag sett!!! Jag hade jobbat hela dagen, kände att dom var störda i huvudet och att det där inte alls är roligt. Det är stört och inte fan kan jag se mig själv och mina tjejkompisar sitta och fnittra åt en sådan sak.

Däremot så blev vi också anklagade för att ha sjuk humor. Vi hade varit ute på Soundclash var lagom nyktra (jag tycker om att vända på det) och vi var på väg till Burger King för att fyllekäka då jag får ett sms från en främling.

SMS:et sa:
"Martin larson o hans brud o min gemensamma kompis o Jaqi såklart!! :) han var lite dragen... :P Ja blev oxå lite lullig..:P haha!! Kram"

Lagom nyktra som vi var så får vi för oss att svara på det här smset.

Vi skriver:
Jaha, men du vet väl att Martin Larson och Jaqi har haft ihop det? Kram

Främling skriver:
Eh va?? Dom har faan varit fett ovänner o grejer när dom gick i högstadiet.. =/ Vem har sagt de?? =/ Kram

Vi skriver:
Åh, förlåt... jag trodde du visste. Men jag vill inte bli ovän med någon, så nu pratar vi om något annat. Kram

Främling skriver:
Ja lovar att inte säga till nån!!!! Du vet faan att du kan lita på mig!! Jaqi står ändå i duschen.. Vem har du hört de från?? Om du inte svarar så ringer ja dig!! :P Kram

För övrigt tycker jag att det är ett väldigt roligt hot "då ringer jag dig"

Vi skriver:
Men jag vill inte bli ovän med någon. Dessutom så skulle dom båda bara förneka det, du vet ju hur det är... Kram

Främling skriver:
Okey... Men om du tror att dom båda skulle förneka nåt så kan de ju inte va martin som sagt de... O ja tror nog dom båda vet bäst själva!! =/ men men... Ja skulle inte tro de iaf.. För Jaqi har inte haft nån kille o dom har som sagt mestadels varit ovänner!! =/ Aja.. Skitsamma... Tro inte på allt du hör!! =/ :P Men säg ändå vad som skulle sk varit mellan dom isåfall?? Ja vill ba veta.. Ja säger inte till nån okey?? Kram

Vi skriver:
Nej, man ska inte tro på allt man hör. Men alla såg ju dom...

Främling skriver:
Såg vad?? =/ Ba säg!! Kram

Vi skriver:
Jag vill verkligen inte lägga mig i det här. Men alla såg dom ju, som sagt var... Jag trodde verkligen att du visste. Förlåt.

Främling skriver:
Vadå hade dom sex eller bara verkade va "för nära" typ i skolan?? Vilka har sett de?? O hur länge sen?? Kram

Vi skriver:
Jag tyckte att dom gick för långt, men bryr du dig verkligen? Men nu slutar vi prata om det, annars då? Var har ni varit ikväll? Kram

Främling skriver:
Men sluta säga massa saker om du inte kan förklara färdigt.. Snälla ba säg vad dom skulle gjort o typ när så ja kan släppa de sen!!!! =/ :(

Vi är på väg hem nu och vi slutar svara på smsen. Men när jag kliver ur taxin hemma och kollar på mobilen kunde jag läsa detta sms från främlingen:
Seriöst!!! Du har redan sagt mkt så ba säg va du vet... Annars frågar jag martin ändå!!! =/ :(

Eftersom jag nu är själv så var det inte lika roligt att svara, så jag struntar i det. Nästa dag kommer detta sms från främlingen:
Svara då!!! De e kul att du ba dissar mina mess!! Ja kommer seriöst ringa dig om du inte svarar så ringer ja martin o då lär du ju oavsett få skit för de så ba säg faan!!!

Jag ignorerar. Ett till sms kommer:

Eftersom att du vägrar svara så har ja sagt de till Jaqi nu o hon har frågat martin!!! Så grattis!!! Du kanske ska lära dig att inte yttra dig om sånt som inte rör dig för nu riskerar du liksom att förlora tre kompisar!!! Känns de kul?? O känns de värt de??'

Här börjar jag få medlidande för den personen som främlingen tror att vi är, så jag bestämmer mig för att berätta sanningen.
Jag skriver:
Jag känner inte dig eller någon av dom personerna som du snackar om. Jag och mina kompisar tyckte det var jättekul att fyllesmsa med dig. Men hursomhelst så har den personen som du tror att vi är inte gjort något, så var inte för hård mot honom/ henne. Sorry...

Främling skriver:
Men varför skulle du då säga nåt så hemskt?! De har ställt till en hel del ska du veta =/
Om man driver me folk o shit o sen inser att dom inte märkt att de ba va på skämt så kanske man kan säga de!!!!!

Jag skriver:
Ledsen, vi har sjuk humor.

Främling skriver:
Ja de har ni verkligen!!!! De e en sak att ha sjuk humor o en annan att kom me låga jääävla skämt!!!!

Jag skriver:
Hahaha, du har nog en poäng. Men vi trodde nog inte att ni skulle ta det på sånt allvar.

Främling skriver:
Klart man fucking tar sånt på allvar!!! O dessutom när lögnen bara fortsätter!!!! Aja wha fucking ever!! De va ba jäävligt omoget gjort men ja behöver faan inte messa me dig mer nu!!


Det här tyckte vi var roligt...och nu är frågan, vad är sjukast? Vår sms humor eller porrfilmerna?

Och som ett bra avslut tänker jag citera Sofia: "Vad fan, alla har sjuk humor en lördag klockan två."

RSS 2.0