Att sova är för mesar

Jag vet, jag har varit usel på att blogga. Men jag har haft fullt upp. Sommaren har passerat extremt fort och det har inte varit många stunder då man har haft tid att stanna upp. Men som jag ofta sagt denna sommar, att sova är för mesar.

Jag började sommaren med ett nygammalt jobb, ekonomiassistent på Norwegian. Har trivts bra där hela sommaren. Det är mer utvecklande än att sitta i kassan på Maxi och det känns lite mer "vuxet", som om det är mer på allvar.

I sommar har jag också besökt Paris. Jag var bl.a. uppe i Triumfbågen, krockade med en lyktstolpe och var på kyrkogården Lachaise och tittade in döda kändisars gravar. Det är en ganska konstig känsla att spendera några timmar vandrandes runt på en kyrkogård. Men det är en ganska cool kyrkogård, känns som ett bostadsområde fast lite mera dystert. Likgiltigt. H a h a. I Paris åkte jag också världens häftigaste bergodahlbana, träbanan på Park Asterix. Den största adrenalinkicken någonsin.

Mer som hänt i sommar är att jag och Madde har startat företag. Vi har faktiskt haft photoshot och möten och tidsbrist och massa annat. Vi satsar på att butiken ska vara i rullning i September. Ser verkligen fram emot det. Sedan tar jag för givet att ni efter det alltid handlar kläder på RetroSmiles.

Jag har också varit på min första festival, Putte i Parken. Att campa är inte min grej. Musik är mera min grej. Vissa artister var helt över förväntan och andra var verkligen en stor besvikelse. Sirqus Alfons var bland det coolaste jag sett. Vilket band! Det går inte förklara Sirqus Alfons, Sirqus Alfons måste upplevas.

Sist men inte minst, så verkar detta också bli sommaren då jag flyttar hemifrån. Linköpings universitet, here I come.

Så, mina vänner, vad har ni gjort i sommar?

Sommarens citat:
M: Om jag inte skulle jobba imorgon så skulle jag ta mig en pava vin.
R: Vaddå har du ont i huvudet eller?
Pavavin den nya värktabletten, hjälper mot all tillfällig värk och ångest.


RSS 2.0