Ingen kommer orka läsa detta.

Jag sover inte längre på nätterna. Jag vet inte varför. Det har bara slutat att vara min grej. Förmodligen beror det på bristen av bestämda tider, vardagsrytm och liknande. Men ännu en natt sitter jag ialla fall här i min väldigt stökiga lilla etta. Angående att den är stökig så säger jag som Edman; jag har inre struktur.

Egentligen ska man inte blogga när man inte har någonting att säga för det resulterar enbart i ett lååångt inlägg som ingen orkar läsa. Det blir ett lååångt inlägg därför att man skriver och skriver för att försöka få till en poäng med inlägget, men den verkar aldrig dyka upp. Poängen och tröttheten har blåsit bort ihop. Det blir väl lätt så i november. Men man kanske bara ska göra som Palin och låta Gud avgöra...

Såg lite på tv nyss, det var konstigt. Någon person, som säkert är halvkänd för något dumt, interjuva (är inte det ett ganska svårt ord att stava? Stavas det intervjuva eller interjuva eller på något annat sätt?) den där läskiga socialisten som skriver krönikor i metro och helt plötsligt frågar han: Älskar du och din fru ofta?  Var inte det bara konstigt att fråga? Varför vill han veta det? En sak är säker, alla känner ett enormt behov av närhet i november och sedan slutar det med att allt handlar om sex. Det pratas sex ständigt och jämt. Hela tiden. Vad har det pratas mer om då på sistone? Jo, ifall något kan vara sant om det inte är logiskt. Om det finns någon objektiv sanning/ kunskap. Hur man ska göra om musikvideon "pictures in the dark" (idén är fantastisk). Och precis som med sex så tror jag inte vi har kommit fram till så mycket, utan vi bara fortsätter diskussionerna och snurrar runt och runt. Ungefär som med det här inlägget. Känner ni också hur jag lyckas återkoppla allting till varandra? Allt håller ihop i beroende varibler och visar sambanden så fantastiskt, egentligen borde jag måla en kurva av det och kritisera. Åh, det är nästan så man blir... Se, där lyckades jag med ännu en återkoppling.

Har haft en mysig filmkväll med Madde och Edman. Först såg vi Romeo och Julia, den med Leo. Förlåt mig, men det går inte att förneka att han är gudomligt snygg när han sitter i profil och röker. Haha, det var rätt kul. För när denna bild har uppenbarat sig för mig, så säger jag: Sweeeeet, give it to me. Och precis då byter de bild och en stor, fet man visas. Jag bjuder på den. Det var ett komiskt ögonblick. Jag kan göra sånt, bjuda på mig själv. Om jag inte gjorde det så skulle jag nog inte ha mycket att säga. Hursomhelst såg vi aldrig klart den för jag och Madde förstod inte vad de sa. Det var något om pilgrimer som bara var konstigt. Sedan var det en scen då Julia säger: Natten slöjar mina blossande kinder. Vad fan betyder det? Hursomhelst ska jag använda mig av den meningen vid lämpligt tillfälle.
Nästa film vi såg var "Pretty in pink". Jag dör av skratt. Jag verkligen dör av skratt. Det var skräpfilm när det är som allra bäst. Ojoj, jag kan inte ens börja förklara den för orden räcker inte till. Se den och se den igen och bara njut.
Sen såg vi en "En sen kväll på McCools". Jag förstår att pojkar uppskattar denna film. Men den är snyggt upplagd och advokaten Carl är min nya kärlek. Jag älskar människor som anser sig vara så himla bra och inte ha någon självdistans. Det är verkligen humor. Hursomhelst så räddas hela filmen av slutet. Jag skrek av skratt. Hela filmen går till filmhistorien tack vare slutet. Det var fantastiskt. Det absolut bästa på länge. Och återigen var Carl den absolut bästa. Give it to me. Se, där gjorde jag ännu en snygg återkoppling. Man lär sig mycket sånt på universitet. Så användbart så. Det ser ni ju uppenbara bevis på i det här inlägget.

Hahaha, de sa nyss på tv:n "Jag känner att det drar in en väldigt folklig vind här i studion". Jag skulle vilja ha hennes definition av den situationen lite mer tydlig.

Något annat?
Hm...
Ehh..
Well...
Hm...
Nej.

Funderar förövrigt på att tillägna en liten bit av varje blogginlägg till Sarah Palin för hon är ett helt nytt fenomen och problem.

Dagens person: Mamma. Stort behov av vin och skitsnack med dig utan tidsbegränsning.
Dagens citat: Vi tittar på vårt nya favoritfenomen- Sarah Palin.
Jag: Varför säger hon "sister" till sin dotter?
Madde: Äh, de är ju mormoner.
Dagens fråga: Orkade ni läsa?

Kommentarer
Postat av: Madde

Har just kommit på nödvändigheten för dig att ha en blogg min vän. DU är förbannat bra på det. Och du funderar. Mycket. På viktiga och mindre viktiga saker. But more importantly, vad gör du och jag när vi inte kan prata (med eller utan varandra)? Vi pratar lite mer. Och sedan skriver vi om det.

2008-11-16 @ 01:03:31
Postat av: Donnan

Klart jag läste inlägget :)

2008-11-16 @ 15:27:37
URL: http://angelicaoervall.blogg.se/
Postat av: Mamma

Både mamma och vin finns här i Märsta.I´ll give it to you! Se även jag kan återkoppla! Kram

2008-11-18 @ 10:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0