Sveriges stolthet

Migrationsverket. Sveriges stolthet. Människorna som arbetar där ger gudar ett ansikte. Jag är så beundrad över deras kunskaper, så jag finner inte ord. Ändå tänker jag försöka blogga om denna storhet. Jag simpla vanliga människa ska blogga om detta fantastiska verk!

Migrationsverkets anställda besitter förmågor som få människor har. De är så begåvade att man knappt tror att de är mänskliga. Helt imponerande! Det finns en snubbe i Sverige som är helt sanslös grym på att spela fotboll och han har fått kontrakt med ÖSK (eller något annat lag?) men får inte spela några matcher för han har inte uppehållstillstånd. Migrationsverket vill inte ge honom uppehållstillstånd för han har inga papper på varifrån han kommer. Snubben fixar sina papper. Migrationsverket godkänner inte dessa papper som säger att han är från Somalia, varför kan vi undra? Jo, därför att folk på migrationsverket hävdar att han ser mer ut att komma från Kenya. Är detta inte en rätt ovanlig begåvning? Människorna på det där verket besitter kunskaper där de med blotta ögat kan titta på en människa och säga var man kommer ifrån. Så om du någon gång funderar på varifrån du kommer, om du undrar över dina rötter eller skulle drabbas av minnesförlust. Vänd dig hit! De kan titta på dig och berätta varifrån du kommer. Kanske mäter de ens näsa och kollar bredden mellan ögonen för att få svaret?

Migrationsverket har också gett lilla Sverige rätt mycket makt. Migrationsverket hävdar att om nu snubben som uppenbarligen inte kommer från Somalia ändå skulle göra det så skulle han ändå kunna skickas tillbaka, som ett brev, eftersom att det inte finns någon konflikt i landet. Migrationsverkets anställda kan också bedöma att Somalia inte har någon konflikt, de vet sånt på grund av sina omänskliga krafter. Medan vi andra dödliga får lära oss att i Somalia är inte förhållandena särskilt bra och att det länge pågått något som kan liknas vid anarki. Men icke!!! Vi är bara grundlurade, kära vänner. Migrationsverket har svaret.

Jag skulle vilja att migrationsverket öppnade en stödförening i förmån för deras fantastiska arbete. Bland annat skulle säkert några urhäftiga skinheads och otroligt erfarna kärringar gå med utan tvekan. Fast förmodligen skulle nog föreningen dra rätt många människor, för vem gillar inte tårta liksom? Vilket jävla party det skulle bli varje gång som Sveriges rasbiologiska institut bestämde att någon inte är från Somalia eller de bestämde att det inte alls är någon konflikt i Darfur så att vi kan skicka tillbaka denna varselse dit ifrån hon kom. Och tårta är ju faktiskt gott!

Kommentarer
Postat av: cu

Faktum aer ju att alla inte kan komma in med en gang. Eller, det aer ju fysiskt moejligt, men var skulle sverige fa pengar ifran om inte halva tyskland kommer pa besoek en gang om aret foer att njuta av de oroerda vyerna? Nae, just, sa taenk pa
- hrumf tyskarna.

Foer oevrigt sa ser kenyaner och somalier annorlunda ut, otroligt nog. Fast... Alla de daer ser vael likadana ut, din smalsynte jaevel? Gruff.

2008-02-13 @ 13:15:35
Postat av: Donnan

hahaha :D
You better call me honey!
Vi måste dricka massor med kaffe och snacka skiiiit :D

kärlek

2008-02-13 @ 23:10:47
URL: http://angelicaoervall.blogg.se
Postat av: cu

What. The. Fcuk. ordet n a z i censureras.

2008-02-15 @ 14:00:02
Postat av: madde

Hm...therese lilla vän nu går du faktiskt för långt. De är ju trots allt bara tjänstemän som följer lagar och direktiv.

2008-02-15 @ 16:21:40
Postat av: Författaren

Känner att jag får olika reaktioner på det här. Okej, det var en jävla översittar stil av mig att skriva det här inlägget. Och varför skulle halva Tyskland vilja komma på besök till Sverige?

2008-02-17 @ 15:35:13
URL: http://minkafferast.blogg.se
Postat av: cu deja vu

Daerfoer att skitarna goer det. Det finns traed i Sverige. TRAED!

2008-02-22 @ 07:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0