Bye, bye stars, pornstars and rockstars

Imorgon åker jag. Klockan 9,40 landar jag i London och där ska jag bygga mig ett liv. Madde verkar ha haft en bra första vecka och jag hoppas på samma sak. Även om jag är mest positiv till London så kan man inte låta bli att tänka på att alla förändringar innebär att man måste säga hejdå. Det är ett ganska stort steg och jag känner mig lite som Bambi på hal is... Men även Bambi växte ju upp och blev maskulin, dock förtäljer det aldrig historien om Bambi lärde sig att åka skridskor...

Mamma: Min underbara, älskade mamma. Ingenting i mitt liv hade varit som det är, utan dig. Du är min styrka, min glädje och min starkaste kärlek. Du är min bästa vän. Finns inga ord för att förklara världens bästa mamma. Allt du ger mig, hoppas jag att jag kan ge tillbaka. Utan dig vore jag ingenting. Du får mig att förstå varför livet är underbart. Älskar dig.
Pappa Mårre: Vad skulle vi ta oss till utan varandra? Vi är varandras största motståndare, samtidigt som vi är varandras teamplayer. Finns ingen lärare i världen som lärt mig så mycket om allt, som du har. Finns ingen som känner mig så som du känner mig. Du vet mina styrkor, mina svagheter och du är fortfarande den som tror mest på mig. En dag kommer vi äga världen, du och jag. Det är bara så det är. Älskar dig.
Storebror: Haha, vilken bror jag har. Du brukar inte prata känslor med mig, men jag vet ändå att du alltid finns där. Finns nog få människor i mitt liv som skulle ställa upp så som du. Sedan finns det få människor som får mig att skratta så mycket som du gör. Världens underbaraste humor! Vi har gått igenom mycket ihop (i tystnad) du och jag, bror. Krocka inte med någon älg när jag är borta. Hoppas allt går bra på universitet. Det är tomt nu när du har flyttat. Kommer verkligen sakna dig!
Lillebror: Mitt charmtroll. Du är en väldigt unik person, Jocke. Men världens underbaraste. Vi har alltid hållt ihop på ett speciellt sätt, du och jag. Mellanbarnen. Spela inte för mycket CTR när jag är borta, så jag hamnar efter.
finns alltid här för dig, Ockmock. Världens bästa lillebror.          
Lillasyster: Oh, Tita. Mitt lilla geni. TT, Tita och Tessan. Det är ju du och jag, det bara är så. Vi är som systrar är. Pratar om allt, skrattar, finns alltid där. Du är den mest underbara lillasyster man kan ha. Helt otroligt vad mycket roliga saker vi har gjort ihop.



Mina hejdå hälsningar till er, mitt galna gäng till familj, kanske är något fåniga. Men jag kommer verkligen sakna er. Hur mycket som helst. Tack för att vi alltid håller ihop, tack för all kärlek, tack för alla skratt, tack för alla bråk och tack för att ni är ni. Ni är bäst för att ni är mina. ÄLSKAR ER SOM FAN! =)

Sara- bangar- inte: Fy satan vad kul vi har haft det här året, gumman. Sara- För livets goda stunder. Det går inte att ha tråkigt när man är med dig. Bilfärderna till Donken med Elin, utgångarna, skolan. Jäklar vad vi alltid har skrattat. Som jag alltid brukar säga: "Sara är Stockholms skönaste brud". Glöm inte det, vi är ju TES. Tess, Elin och Sara. 

                                                                                                                                                          
Max: Min söta lilla bög. Alla rökpauser med våra harar, då vi har pratat om allt. Du är min kramkompis och jag älskar dig.
Det är inte värt det- gänget: My hommies. Har alltid roligt med er, det bara är så. Alla gånger jag nästan dött i H- korridoren för att jag skrattat så mycket. Ni är helt underbara. Kvällen i somras hemma hos Sofia, var en av de bästa kvällarna på hela sommaren. Och glöm inte, det är inte värt det. PaRtYpEoPlE.

        (Hade ingen bild på Lizzy :( )
Dede: Som är och äger franska riveran i höst. Min underbara tågpsykolog. På något sätt förstår vi alltid varandra, du och jag. Det har också gjort att vi alltid har haft väldigt egendomliga och interna skämt. Saker som bara du och jag skrattar åt. Men jädrans vad kul vi haft, de här tre åren. Vi ses vid jul, gumman. Det blir klockrent ;).

Och Madde, Elin och förhoppningsvis Daniel. We're gonna rock this town alive.

image13

image15

Kommentarer
Postat av: Det Kommer Aldrig Vara Värt Det

amen fan tess, du vet ju att det är kärlek hela vägen till london and fucking back! Synd bara att fikaparty aldrig blev av =( men du är tillbaka till jul o då kan vi ju förhoppningsvis göra lite drunkymunky snöänglar i nån ödelagd backe för att inte förstöra vårt rykte helt.
försök glida lika hårt i england som i H-korridoren. Its worth a shot even tho its crazyimpossible. OCH GLÖM FÖRFAN INTE ATT FRÅGA HUR MYCKET KLOCKAN ÄR!
"tretton och treeeeeeeeeeeeeetti"
Too much beauty, Too little beautiful people
/ Y0UR$ TRULY,
M$ 4lW4Yz F4KK1N $1NG3L W10

2007-09-07 @ 20:09:34
Postat av: Sara (TES)

TESS, jag blir ju gråtfärdig för dina fina ord. Jag kommer sakna dig, men alltså i oktober, det här e inget fyllesnack alltså (HAHA) men då kommer ja o hälsar på.
<3 you!

2007-09-08 @ 18:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0